Bliv en del af et dejligt lokalområde

Astrids Have byder på masser af flotte udsigter, et stærkt nabofællesskab og korte afstande til indkøb, skole og institution.

Kort til alt

Boligområdet Astrids Have ligger midt i en helt unik natur med skov, søer og strand med kort afstand til Vejle centrum.

Der er let adgang til motorvej E45, og landevejene mod Horsens og Juelsminde ligger med direkte kobling til området. Offentlig transport forefindes i nærområdet og en ny busrute kører ind i området.

Såvel skoler som daginstitutioner ligger i cykelafstand.

Cykel- og gangstisystem kobler sig på de omkringliggende stier, så hverdagens ruter er både sikre og naturskønne. Se kort over stisystemet

Der er tre skoler i Bredballe; Hældagerskolen, Kirkebakkeskolen og Bredballe Privatskole. I Bredal, ca. 2 kilometer fra Tirsbæk Bakker, ligger Engumskolen.

Centralt i Tirsbæk Bakker er der opført en ny integreret børneinstitution – Tirsbækgård. Herved får områdets beboere optimale pasningsmuligheder i nærmiljøet.

Fælleshus i Tirsbæk Bakker

Som beboer i Tirsbæk Bakker er det muligt at leje Fælleshuset beliggende ved børneinstitutionen Tirsbækgård.

Vild med Vejle

Vejle er en by i rivende udvikling og oplever en positiv befolkningstilvækst. Det er der mange grunde til.

Det smukke landskab med de stejle skrænter, omgivet af skove på den ene side og vand på den anden. Udover dyrehave, fjord, lystbådehavn, lækre og børnevenlige badestrande, et pulserende by- og handelsliv, byder Vejle også på både et rigt kultur- og erhvervsliv.

Årstiderne uden for døren

Hver årstid har noget at byde på og med et hjem i Tirsbæk Bakker, har du naturen lige uden for din hoveddør. Skoven indbyder til gåture, mountainbikeoplevelser og opdagelser i skovbunden.

Benyt stierne til din løbetur og brug sommerdagene på Tirsbæk Strand, hvor du kan sejle og bade. Udnyt et kærkomment snefald med en kælketur i det kuperede terræn og nyd årstidernes aktiviteter på Tirsbæk Gods.

Kontakt ØsterBO

I boligoversigten kan du finde informationer om de enkelte boliger. Er du interesseret i at leje en bolig eller har du spørgsmål, kan du kontakte ØsterBO, som administrerer udlejningen af Astrids Have.

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.