Et hjem til alle

Gårdhavehusene i Astrids Have er tegnet til området og de mennesker, som skal bo her. Her kan du vælge mellem 100 eller 110 kvadratmeter og hhv. 3 eller 4 værelser, så der er helt sikkert et hjem, der dækker netop dine behov. Som 1. gangs lejer er det muligt at vælge om lejemålet skal etableres som en 3- eller 4-værelses bolig.

Unikt udemiljø

Røde tegltage og smukke hårdtbrændte rødstenstegl står i knivskarp kontrast til de sorte vinduesrammer og er et udtryk for nordisk elegance i sin reneste form. Et smagfuldt og velfungerende udemiljø med plads til både opbevaring og hyggekroge.

Indretning

Køkkenet er af mærket HTH og udstyret med energirigtigt køle/fryseskab, indbygningsovn og induktionskogeplade fra Siemens.

Der er forberedt til eventuel installering af opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset.

Det smukke egetræsparket er gennemgående i køkken, stue og værelser. Der er gulvvarme i alle rum via jordvarme, hvilket er en omkostningseffektiv og miljørigtig opvarmningsform.

Badeværelset fremstår moderne og stilrent med klinker i en varm grå nuance, som går igen i brusenichen med de hvide vægge omkring som smuk kontrast. Bruseafskærmningen i glas sikrer, at lyset fra vinduet udnyttes optimalt.

Fra stuen er der udgang til flisebelagt terrasse, og du kan få alle soltimerne med, da der er plads til møbler på begge sider af huset.

Se alle plantegninger og anden information i Astrids Have-folderen

Relevante dokumenter

Her kan du hente relevante dokumenter, som relaterer sig til gårdhavehusene Astrids Have 3-53. På oversigtskortet kan du se boligernes placering i området. I materialelisten finder du informationer om materialer, køkken, bad og hårde hvidevarer.

Oversigtskort

Materialebeskrivelse

 

Under illustrationer ses køkken og bad. Under visualiseringer ses gårdhave og køkken/alrum. På stikortet kan du se en oversigt over stisystemet i hele området. Et stisystem der udvides i takt med at Tirsbæk Bakker udvides.

Illustrationer

Visualiseringer

Stikort

Kontakt ØsterBO

Er du interesseret i at leje en bolig eller har du spørgsmål, kan du kontakte ØsterBO, som administrerer udlejningen af Astrids Have.

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.