Fællesskab, åbenhed og tryghed kendetegner området”

Familien Roth flyttede til Tirsbæk Bakker i 2015, og Morten, Camilla og deres datter Fleur er så glade for området og alt, hvad det har at byde på, så de har ingen planer om at flytte derfra. Læs her, hvad Tirsbæk Bakker har at tilbyde…

Barndommens gade

Det er ikke tilfældigt, at Morten og Camilla Roth har valgt at bosætte sig i Tirsbæk Bakker: “Det særlige ved Tirsbæk Bakker er naboskabet – sammenholdet.

Når man triller hjem efter arbejde, er der altid to eller tre familier, der er ude at lege på vejen, så børnene leger, mens de vokse snakker – der er en åbenhed og hjælpsomhed, der er helt unik. Det var det, vi sigtede efter, og det var præcis det, vi fik“.

Morten Roth er selv vokset op i et kvarter med mange børn, så han ved, hvilken værdi det har – både i opvæksten og resten af livet:“Det er helt fantastisk at vokse op side om side med sine kammerater.

Dem jeg voksede op med, er de samme mennesker, som jeg snakker med i dag. Jeg har altid villet det samme for mine egne børn, og det får man i Tirsbæk Bakker”.

En del af naturen

“Sammenlignet med andre boligområder, så er der givet plads til de grønne arealer og luft, hvilket gør, at boligområdet bliver en del af naturen i stedet for at overtage den

– Morten Roth

Gennemtænkt planlægning

Ifølge Morten Roth, fungerer planerne for området efter hensigten:

“Der er gjort tiltag i området for at tilsikre, at børn trygt kan lege, uden at der kommer biler susende i høj fart.

Stikvejsprincippet og det faktum, at man kører ind i området via en port gør, at man trygt kan lade børn lege i haven og løbe over til hinanden, fordi alle kører langsomt og opmærksomt”.

Udearealerne inviterer til udeliv og aktiviteter for hele familien: “Vi går en tur rundt om søen efter arbejde, og Camilla løber på stierne.

Vores område bliver koblet på Bredballes stisystem, så man kan bevæge sig over ret store afstande via stier”, slutter Morten Roth

Kontakt ØsterBO

I boligoversigten kan du finde informationer om de enkelte boliger. Er du interesseret i at leje en bolig eller har du spørgsmål, kan du kontakte ØsterBO, som administrerer udlejningen af Frydenlund.

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.